Om Os

Om os   

Etnea er en lille familiedrevet virksomhed med en stor passion for Italienske råvarer, økologi og bæredygtighed.


Ulla Meucci der startede Etnea, har boet på Sicilien i 27 år. Igennem en hel generation har hun fået et helt nyt forhold til mad. Hun har lært vigtigheden af den gode olivenolie, den rigtige tomatsovs og viden om hvordan du med få, men rigtige ingredienser, kan lave de skønneste og smagfulde retter.

Ulla har i mange år, fuldt udviklingen af de økologiske og bæredygtige landsteder på Sicilien. Med kombinationen af hendes store viden om de gode produkter og kærligheden til den gode mad, blev ideen om virksomheden til.

I 2017 åbnede Etnea med salg af udvalgte italienske varer til det danske marked.

Sicilien der er, på størrelse med Danmark kan have et meget forskelligt klima, så høsten kan variere fra kyst til kyst. For at få de bedst tænkelige produkter besøger familien, de nøje udvalgte gårde og landsteder, flere gange i løbet af et år. Først for at kontrollere selve høsten, derefter for at udvælge de bedste produkter og senere, for at følge tilblivelsen af Etnea´s sortiment.

Det er for Ulla og familien meget magtpåliggende at produkterne skal være økologiske, af ekstra god kvalitet og fra landsteder der alle drives ud fra bæredygtige principper.

 

etnea høst sicilien