Handelsbetingelser

Vilkår

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Det Sicilianske Hjørne
Virksomhedens kaldenavn: Etnea
CVR-nr. : 38692844
Etableringsår: 2016

Adresse/Kontor: Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby
Adresse/Lager: Julius Valentiners Vej 29, 2000 Frederiksberg 
Telefon: 50 24 92 32- telefontid hverdage fra 10-15. 
E-mail: info@etnea.dk - mails besvares hurtigst muligt og indenfor 24 timer.
Website: www.etnea.dk 
Fortrydelsesret: 14 dage
Bestillingsforløb:
I menu vælges varekategori, hvorefter der vises en vareliste over de varer, der er i pågældende kategori. Køb af varen foretages ved tryk på knappen køb, hvorefter varen tilføjes kurven. Når købet ønskes afsluttet og alle varer er købt, trykkes på kurv (enten på billedet af kurven eller i menupunktet kurv foroven). Nu vises et billede af kurvens indhold med mulighed for justering af antal og der skal herefter trykkes på Bestil. Hvis du tidligere har bestilt varer i webshoppen kan systemet huske dit navn og adresse, så i det tilfælde kan du blot nøjes med at indtaste dit telefonnr. og på knappen hent, hvorefter systemet finder dine oplysninger frem. Hvis det er første gang du bestiller i vores webshop, bedes du nu indtaste alle de krævede oplysninger vist på skærmen. Skriv gerne hvordan du fandt os. Hvis du gerne vil modtage vores nyhedsbrev fremadrettet bedes du sætte hak ved spørgsmålet om tilmelding til nyhedsbrev, som i øvrigt max udkommer 1 gang månedligt.
Tryk på videre. Nu vises et billede hvor du skal tage stilling til betaling og levering. Systemet foreslår automatisk Dankort og forsendelse med DAO. Dette kan ændres ved tryk ud for de ønskede indstillinger. Sidste billede giver dig en oversigt over købet og beder dig acceptere vores forretningsbetingelser med et hak og til sidst trykke på godkend. Efter endt køb vises en ordrebekræftelse, som også sendes til din mail. Hvis du betaler med betalingskort hæves beløbet ved levering. Som købsbevis sender vi en faktura til din mail. 
Webshop og hjemmeside opdateres løbende, når der er behov for det.
Købsaftale:
Alle aftaler indgås på dansk. Vi indgår købsaftale med private og offentlige virksomheder samt med private over 17 år. Aftaler med børn og unge under 18 år kan alene indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.
Betalingsbetingelser:
Alle priser i webshoppen er angivet inklusiv moms. 
I denne webshop kan der betales med: 
- Dankort og Visa/Dankort via Stripe
-Paypal
- Mastercard, Visa, Visa Electron og Maestro
- EAN Elektronisk Fakturering for offentlige virksomheder 
Ved betaling med Dankort, Visa/Dankort, EAN og bankoverførsel opkræves ikke betalingsgebyr. OBS: Vær dog opmærksom på, at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen. Ved betaling med Mastercard, Visa, Visa Electron og Maestro opkræves betalingsgebyr på 1,5% ved dansk udstedte kort og 2,95% ved udenlandsk udstedte kort. Betaling med betalingskort er sikkert. DanDomain's Betalingssystem lever op til alle de sikkerhedskrav, der er stillet og er godkendt og certificeret af Nets (tidl. PBS).
Al kommunikation mellem DanDomain's Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DanDomain's Betalingssystem og Nets' betalingsserver. 
Når du betaler med betalingskort, trækker vi først beløbet ved levering af bestillingen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Ved bankoverførsel afventer levering modtagelse af betaling, med mindre der er indgået aftale om andet eller der er tale om offentlig virksomhed. 
Leveringsbetingelser 
Ved samlet ordre på min. 200 kr. leverer Etnea fragtfrit til kunder i Danmark. Ved ordrer under 200 kr. opkræves et forsendelsesgebyr, som beregnes afhængig af bestillingens samlede vægt. (Forsendelsesgebyret beregnes ud fra vægten og varierer fra 29 kr. til 104 kr. Ved levering til kunder uden for Danmark (herunder Grønland og Færøerne) opkræves de direkte forbundne forsendelsesomkostninger, som af systemet beregnes som luftfragt. Ring os venligst op eller send en mail, hvis fragten ønskes pr. skib (f.eks. til Grønland og Færøerne). 
Vi benytter GLS ved forsendelse af pakker ELLER DAO.  Breve/maxibreve (pads m.fl.) sendes med PostNord. GLS og DaoPakkeshop giver dig mulighed for at vælge en GLS pakkeshop i dit nærområde og hente pakken der. Vi sender mail, når pakken afsendes. Ved store tunge ordrer benyttes vognmand.
Der opkræves ikke moms ved levering til lande uden for EU (herunder Grønland og Færøerne). 
Vi leverer til Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.
Leveringstiden varierer fra 1-3 arbejdsdage op til 2 uger afhængig af de bestilte produkter. Se venligst leveringstiden på den enkelte vare. 
Reklamation 
Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og ikke er opstået som følge af almindelig slidtage eller fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Klageadgang 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til  info@etnea.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Se mere på www.kfst.dk eller ring til Forbrugerklagenævnet på 41 71 50 00 (Hverdage 9-16) 
Fortrydelsesret 
Ifølge Forbrugeraftaleloven er fødevarer ikke omfattet af fortrydelsesretten, hvorfor det ikke er muligt at returnere fødevarer eller drikkevarer, hvis du fortryder dit køb.
Alle øvrige produkter, som du køber via www.etnea.dk er derimod omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.etnea.dk. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; 
a) Har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved enten at sende mail til info@etnea.dk eller ringe til +45 50 24 92 32.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse / vare og nederst i disse vilkår. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for muskeltrænere og flere af vore diverse produkter. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 70,- DKK. 
Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Det Sicilianske Hjørne c/o Ulla Meucci
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby
 
OG anføre følgende oplysninger: 
- navn og adresse 
- købsdata (ordrebekræftelse / faktura) 
- bank reg.- og kontonr. (Hvis du har betalt med Dankort eller betalingskort, tilbageføres beløbet via kortet) 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Persondatapolitik
Etnea gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. Med henblik på kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos one.com og shopify. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger opbevares i maks. 5 år, hvorefter de slettes.Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af købsaftalen pr. e-mail, så send en e-mail til info@etnea.dk.
Cookies 
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. en webshop) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På www.livingintime.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet samt ikke mindst at skabe større brugervenlighed.
Statistik 
Statistikdata indsamles på www.etnea.dk i et statistiksystem, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende webshoppen har haft, hvor de kommer fra og lign. Statistikken anvendes med det formål at optimere webshoppen og dens funktionalitet.
 
Vi tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.
Dit køb hos etnea.dk er reguleret af dansk ret.