HJEMMELAVET TORTELLINI

Tips:

 

  • Overfyld ikke din pasta .Det bliver fristende, fordi halvdelen af det, vi elsker om tortellini, er den bløde og velsmagende påfyldning, ikke? Men oftere end ikke gør overfyldning det vanskeligt at forsegle tortellini og fører til dumplings, der brister i kogepoten. Hold dig til ca. 1 tsk fyldning til en 3 "pastaindpakning.
  • Hold pastaen dækket: Pasts tørrer ud overraskende hurtigt, hvis de bliver afdækket, hvilket gør det svært at arbejde med og tilbøjelige til at rive. Opbevar begge de resterende dejstykker, de udrullede pastaer og den formede tortellini, der er dækket med et stykke plastfolie eller et rent opvaskemiddel.
  • Brug rigeligt mel: Ironisk nok til noget, der tørrer ud så hurtigt, den formede tortellini elsker at holde sig til bakken og til hinanden. Sørg for at holde både bakken og tortellinien støvet med en god mængde mel og lad ikke tortellini røre, når du har formet dem.
  • Giv dig selv nok tid: At lave tortellini er bestemt ikke svært, men det tager tid. Giv dig selv et par timer til at lave en hel batch - og reb et par venner eller familiemedlemmer til at hjælpe, hvis du kan! Tortellini fryser smukt, så jeg plejer at gøre det flere dage, før jeg vil servere det og holde det frosset, indtil det er tid til fest.
Opskriftstype: La pasta 
4 til 6 portioner 
INGREDIENSER


1 batch tilberedt 3 ægpasta dej

mel til støvning

2 kopper ricotta som din base og tilsæt anden ost, kogt kød, urter eller krydderier efter smag


UDSTYR


Pasta rulle
Skarp kniv og / eller 3 "rund cookie cutter
Teske måling
Skål med vand

Instruktioner

Rul pastaen ud i ark. Del pastadejen i kvarter. Arbejd med ét stykke ad gangen og hold de andre stykker dækket. Kør dejen gennem en pastarulle på gradvist tyndere indstillinger, indtil du har et ark papirtæt pasta. (Indstilling nr. 6 på en KitchenAide pasta rulletilbehør.)

Formning af rund tortellini: Skær arket i runder ved hjælp af en 3 "rund kutter, der adskiller rundene så tæt sammen som muligt. Saml stumperne i en kugle og læg dem med de resterende dejstykker for at vende senere.Placer 1 tsk fyld i midten af hver runde pasta. Dyp fingeren i skålen med vand og kør den langs kanten af runden for at fugte. Fold dejen over for at danne en halvmåne, og træk de to hjørner sammen for at danne en afrundet ædelform. Tryk let for at forsegle. Toss med mel, afsat på godt floured bagning ark, og dække. Gentag med resterende dejstykker, genudruller skraberne. Bring en stor gryde vand til kog og tilsæt en spiseskefuld eller to salt. Sænk tortellini i vandet et par ad gangen med en slidsesked. Rør puljen lejlighedsvis for at forhindre tortellini i at stikke til gryden eller hinanden. Kog, indtil alle tortellini har bobbet til vandets overflade, ca. 5 minutter. Smag en til at tjekke for doneness.

 

etnea torellini


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort