FLATBREAD PIZZA MED SPINACH OG GÆSTKØST


Forberedelsestid  Tilberedningstid
Samlet tid
10 minutter
10 minutter
 20 minutter

Opskriftstype: Pizza
INGREDIENSER

2 Naan flatbreads 
1 ts olivenolie
4 kopper spisespring
3 hvidløgskage - hakket
Pinch af røde peberflager
8 vendinger af sort peber fra en pebermølle
1/2 kop revet mozzarella ost
2 tbs revet parmesanost
1 oz gedeost

VEJLEDNING

Forvarm ovnen til 400 grader.
Varm en non-stick stegepande over medium varme.
Tilsæt 1 ts olivenolie til stegepanden.
Tilsæt halvdelen spinat til stegepanden og sauté indtil visnet - ca. 2 minutter.
Tilsæt hakket hvidløg, rød peberfling, sort peber og resten af ​​spinat til stegepanden og sauté, indtil alt er visnet - ca. 2 minutter.
Fjern stegepande fra varmen og sæt til side.
Placer flatbread-pizzaer på et bageplade, pizzapande eller bageste sten. Jeg brugte en pizza pande.
Spred spinatmængden jævnt over de to flatbreads.
Drys mozzarella og parmesan jævnt over de to flatbreads.
Tilsæt 5 eller 6 små dukker af gedost jævnt over hver flatbread.
Bages i ovnen i 5 minutter.
NOTER

Jeg anbefaler at bruge fast mozzarella - den type du nemt kan grille - i stedet for frisk, blød mozzarella.

 


Efterlad en kommentar, mening eller et spørgsmål.


Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres